Visie en Missie

Visie: Vrouwen van 50 maken een enorme omwenteling mee, anders dan mannen van die leeftijd. Het zijn is niet alleen de daling van de oestrogenen in het lichaam met alle gevolgen van dien. Het is ook vaak de periode waarop kinderen uit huis gaan. Thuis wordt het dan stiller en saaier. Maar…er komt weer vrije tijd voor in de plaats. Vrouwen die hun baan opgezegd hebben toen er kinderen kwamen, denken misschien wel over herintreden. Kleding die geschikt is voor je sollicitatie en voor belangrijke functies moet vaak aangeschaft worden. Ik help je daar graag mee.

Kortom de opvliegers zijn maar een klein gedeelte van de omwenteling. Ik wil jou helpen om je goed te voelen in je veranderende lijf, in je nieuwe rol en je nieuwe levensfase.

Missie:Sara steeds mooier is de blogsite waar vrouwen inspiratie kunnen opdoen! Een site waar ruimte is voor feedback, een site waar vrouwen van elkaar kunnen leren. Er komen antwoorden op vragen, waar veel vrouwen mee zitten. Ik stel me ten doel elke maand een blog te schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*