Testimonials


Kledingruil Okt.14Kledingruil,  2 oktober 2014

Met collega Angela Besseling hebben we een kledingruil party georganiseerd. Destijds was het bij mij thuis. Aanstaande vrijdag doen we het weer en nu is het bij Angela thuis. Omdat het vorig jaar de eerste keer was hebben we een enquete gehouden. De uitslag staat hieronder.

Feedback van Marja aan Nanette: “Glans is zo’n vergeten aspect! Nooit geweten dat de kleur van je tanden meespeelt in imagostyling. Het verhaal van de contrasten vond ik erg boeiend. Van Jou en Angela heb ik evenveel opgestoken”.Aan Angela: “Ik heb vandaag geleerd dat kleur iets voor je kunt doen. Het thema optisch bedrog vond ik interessant. Van Jou en Nanette heb ik evenveel opgestoken”.

Van Sonja aan Nanette: “Hoe fijn het is om rustig iets te bekijken en weloverwogen en met argumenten tot een bepaalde keuze te komen! Aan beiden: een groot compliment voor jullie initiatief, ga zo door! En natuurlijk: véél dank voor jullie gastvrije ontvangst. Aan Angela: Wat is het leuk om met dit onderwerp bezig te zijn. Ik vind dat jouw enthousiasme aanstekelijk werkt. Aan beiden: een groot compliment voor jullie initiatief, ga zo door! En natuurlijk: véél dank voor jullie gastvrije ontvangst.

Feedback van Titia:“Ik kan geen onderscheid maken tussen Nanette en Angela. Allebei zijn ze enthousiast, meelevend en kundig in hun vak. Men zegt altijd –kleren maken de man / vrouw – maar ik heb nu geleerd dat de vrouw ook de kleding maakt. Tot mijn verbazing ging ik met een stapel kleding naar huis. Ik heb leuke vrouwen ontmoet. Graag wil ik dit nog een keer meemaken, maar ik weet niet of ik dan nog voldoende kleren aan te bieden heb.”

Van Elsje aan Nanette: “ik vond het leuk om op te steken dat je naar het totale plaatje moet kijken, zowel naar de kleuren als de vormen voor het totale effect van de styling. Ik vond het ook leuk om te leren dat ton-sur-ton je langer maakt. Aan Angela: De trompe l’ oeil vond ik leuk, zowel die van het lengte effect als die van het aantonen van de contrast kleur. Je bent heel geschikt voor een lady-speaker door je enthousiasme.”

Natasja: van Nanette geleerd: “Het zoeken naar contrasten en de kleur tanden betrekken bij de kledingkeuze.Van Angela geleerd: Dat in kleding korte en lengte gevende lijnen bepalend kan zijn. Dat je kleding niet op het breedste gedeelte laat eindigen, maar er net boven of eronder. Wat ik heel leuk en nuttig vind is te zien hoe het ene kledingstuk beter bij de één staat dan bij de ander.Het laat duidelijk zien waarom iets wel/niet staat. Met name jullie positieve commentaar daarop!”

Feedback Jacqueline: van Nanette geleerd: “Dat monturen moeten passend bij je gezicht, vond ik erg interessant.Van Angela geleerd: Hoe kleuren je gelaat kunnen veranderen. Hoe je je het beste kan kleden als je lang of wat kleiner bent. Ik vond het erg leuk georganiseerd en heel gezellig in ongedwongen sfeer.”

Van Marie José aan Nanette: van jou geleerd dat als een kledingstuk niet comfortabel zit (die te krappe rok) je deze niet moet nemen. En dat klopt als een bus, dat scheelt een miskoop. Ik heb van je geleerd over de waarde van glans. Nanette heeft ons laten zien hoe kleuren juist versterken of niet. Van Angela heb ik geleerd dat kleuren ons echt kunnen versterken en iets toevoegen. Angela is er heel goed in om meerwaarde, de “plus” punten goed uit te laten komen.Wat ik ook weet is hoe je lengte een beetje bij kunt stellen door bijvoorbeeld een riem te dragen, kleurverschil toe te passen in onder en bovenkleding. Super Angela”.

Shoppen in de Bijenkorff: Hoi Nanette, Laat ik je nog even mee laten genieten van de reacties op de samen gekochte kleding. Men vond, vooral op mijn werk, de strakke broek “kinky”, in de goede zin van het woord. Gisteren had ik voor het eerst de rok van Boss aan… Ook daarover veel opmerkingen. Erg leuk dus….het wordt gezien. Ik ben er zelf echt blij mee. Draag alles veelvuldig. Ook heb ik, jaja goede voornemens, inmiddels nog een ( strakke )spijkerbroek gekocht. Kortom…ik houd helemaal vast (denk ik) in wat we samen geïnvesteerd hebben. Dank en Groetjes Nicole

Hoi Nanette, Wij (Marin, Noralie en ikzelf) waren gisteravond unaniem over Ans haar make-over. Een paar woorden die over tafel gingen: mooi, verfijnd, stralend.


 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*