Over Nanette

werkruimtes-Nanette

Toen ik 30 jaar geleden voor het eerst een kleurenanalyse kreeg, merkte ik hoe de goede kleuren me konden versterken en hoe verkeerde kleuren mijn humeur konden aantasten. Maar pas 6 jaar geleden ben ik er professioneel mee aan de slag gegaan.

Kleur is maar een onderdeel van het imago plaatje. Kledingstijl, kapsel, make-up, accessoires: alles telt mee. Ik vind het belangrijk om goed te luisteren naar wat de klant van zichzelf wil laten zien. It’s their time to shine!

Kort geleden ben ik trainingen gaan volgen in colorcoaching. Dit is mijn nieuwste vaardigheid. Kleur is niet alleen mooi, maar het is nodig voor je welbevinden.

Nanette heeft twee zoons. Ze woont met haar partner  in Castricum. Daar heeft ze ook haar atelier. Vroeger heeft ze geneeskunde gestudeerd en als arts en psychotherapeut tot 2009 in de GGZ gewerkt.

One Reply to “Over Nanette”

  1. Hallo Nanette,
    Van ‘Ferrara’ kreeg ik na wat nieuwe foto’s op mijn blog, de vraag of ze mij in contact mocht brengen met jou. Je zoekt 50+modellen? Wel leuk hoor. Ben wel benieuwd. Ze raadde me nu aan op je blog te reageren. Mijn e-mailadres is vlietjets@hotmail.com
    Ik wacht wel af!
    Groetjes, Trees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*