Word jij gelukkig als je naar jouw zomer-garderobe kijkt?

verkleinde foto voor uitgelichte blogStraks bij de lunch, ontmoet ze haar vriendinnen op een zonnig terras. Blij opent ze haar kastdeur op zoek naar lentekleren. Het is prachtig weer en de rokjes-dag gaat vandaag gevierd worden! Er lijkt geen wolkje aan de lucht te zijn, totdat ze. . . tussen de wintervesten en pantalons de rokjes van vorig jaar tevoorschijn tovert. Vol verwachting wordt het eerste rokje gepast. Hoera hij past! Waar liggen de topjes ook al weer en welke droeg ze hier vorig jaar bij? Zoeken-zoeken-proberen . . .Oh wat zijn die benen wit!    Wat een berg kleren op het bed!

Herken je dit? Dan heb ik voor jou een oplossing! In 7 stappen heb je orde, overzicht en tevredenheid! Bij sommige van die stappen kan ik je goed helpen. Andere stapjes zijn er voor jou om te zetten.

  Stap 1 Haal alle donkergekleurde wintervesten/ jasjes/ truien uit je kast en hang ze even buiten. Berg ze daarna weg.

Stap 2 Doe hetzelfde met donkergekleurde broeken en zware rokken (behalve spijkerbroeken).

Stap 3 Kies 5 favoriete lente/zomer outfits uit en pas ze. Maak Selfies van de goede combinaties maar ook van de tegenvallende combinaties!

Stap 4 Kies uit de overgebleven kledingstukken 5-8 stuks uit, die je geweldig vindt. Maak daarvan een combinatie met wit. Dus draag een witte broek bij die geweldige top die nergens mee harmonieert. Trek een witte blouse aan bij die mooie broek die daar maar zo eenzaam tussen alle kleren hangt. Pas alle, zo gemaakte combinaties en maak selfies.kleding op bed

Stap 5 Kleding die te klein of te groot is, geef je- of berg je weg.

Stap 6 Beoordeel wat je nodig hebt. Zijn dat (regen)jas, broeken, tops, rokjes, jurken, schoenen of accessoires? Bereken wat je nog aan nooit gedragen kleding in de kast hebt hangen. Heeft dit €200,00; €500,00 of €1000,00 euro gekost? Vind je dit misschien zonde? Als je de hoogte van dit bedrag vergelijkt met de factuur van een imageconsultant, is een professional dan duur?

Stap 7 Maak een afspraak om je, na alle gedane arbeid te laten verwennen. Laat je sprayen! Je kunt ook alleen jouw benen laten sprayen. Bij Spray Tan Castricum kost dat €19,50. Maar ga je daarna de zon in, dan moet je wel zonnebrand gebruiken hoor, want de spray-tan beschermt niet tegen zonnebrand! Vervolgens wordt er met bruine benen in de zon en een wit wijntje in de hand geluncht met alle leuke vriendinnen! Wanneer jou dit een goed plan lijkt, dan heb ik hieronder een verrassing voor je.

Aanbieding met 35%korting. Deze aanbieding geldt alleen in mei 2016. Voor €130.00 help ik jou gedurende een dagdeel een geweldige klerenkast te krijgen, waardoor je overzicht krijgt in jouw setjes en waardoor je je in een oogwenk kunt kleden. Normaal kost deze hulp 200,00. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*