Waarom kies ik voor Lancome en de Hema?

 

Oei, mijn blusherFoundation gaat hard. De bodem van het doosje is al in zicht. Nog even en het tablet gaat stuk. Het is zo’n duur product, wat zal ik doen? Bewaar ik het restje voor mijn vakantie-toilettas of maak ik het gewoon op? Herken je dit? Ben je ook zo blij met die kleine flesjes shampoo, conditioner en bodylotion, die je bij de drogist zo tegen de vakantie gratis krijgt? Allemaal voor in de toilettas in de reiskoffer. In dat geval zal dit blog je wel aanspreken, want dan lijken we op elkaar.

Ik had in mijn vorig blog beloofd terug te komen op de make-up producten die ik gebruik. “Belofte maakt schuld”, zei mijn moeder altijd. Dus daar gaan we dan, alhoewel ik nu liever over mijn boek, dat volgende maand uitkomt, zou bloggen. Sara’s kleuren gaat dan bij Boekhandel Laan (en bij mij) verkocht worden. boek 3-8-2016 02-34-42In het september blog komt daar meer over.

In de kop van dit artikel wind ik er geen doekjes om, ik schrijf gewoon wat ik vind. Het leuke aan bloggen is dat je jouw eerlijke mening kunt geven.

Lancome heeft prachtige producten, die zich ongelooflijk mooi over de huid verdelen. De producten van Lancome hebben mijn gevoelige huid nog nooit geïrriteerd en dat kan ik weer niet zeggen over die talloze foundation monstertjes die ik van de drogist in de vakantietijd kreeg! Dat waren met recht monstertjes, in beide betekenissen van het woord. Wanneer ik op vakantie ga neem ik dus mijn Lancome foundation (met concealer in één verpakking) en mijn blusher mee. De concealer past op de foundation, dus geen lekkage bij vervoer. Voor de blusher  gebruik ik een grotere kwast dan die er standaard bijgeleverd wordt, want dat vind ik fijner werken. De oogschaduw van Lancome gebruik ik ook al jaren. Ze zijn met een penseeltje prachtig over het ooglid te verdelen, waardoor jouw oogopslag dat stralende aspect krijgt en jouw knipoog groots effect sorteert!

Voor mij is het schoonmaken van mijn gezicht een kwestie van een schone washand pakken en warm water gebruiken, GEEN zeep! Micellair water of een lotionnetje vind ik ook te agressief voor mijn huid. Met warm water krijg ik alle make-up resten en ander vuil, goed van mijn gezicht. Natuurlijk neemt het warme water ook een beetje talg van de huid mee, maar door daarna met een goede nachtcrème te smeren, los ik dat probleem weer op. Mijn nacht- en dagcrèmes komen weer van de Hema. Ze hebben daar het huismerk “Guess my age” en daar ben ik erg blij mee. De Hema heeft ook fijne potloden: voor de wenkbrauw en voor de lipcontour. Mijn wenkbrauw teken ik met twee kleuren: bruin en zwart. Dat geeft een natuurlijker beeld.

Wanneer je met make-up vragen zit, weet dan dat ik je er heel graag mee help! Dan kun je daarna mooi opgemaakt en zonder kriebeltjes in jouw gezicht, stralend voor de dag komen. Bijvoorbeeld op de boekpresentatie van Sara’s kleuren, bij Laan op 25 september om 14:00 uur. Daar lees ik voor uit Sara’s kleuren en in een PowerPoint laat ik de mooie afbeeldingen van het boek zien. De foto’s en afbeeldingen zijn door mijn partner Rob Berkemeier gemaakt, die grafisch vormgever is.

3 Replies to “Waarom kies ik voor Lancome en de Hema?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*