Moeder van de Bruid/ Bruidegom oftewel galakleding!

Dit keer gaat het blog over De Mooie Jurk en met name als je een buitengewone maat hebt. Nieuwsgierig geworden? Het gaat om Claudia Appel en haar bedrijf “De Mooie Jurk”. Een vriendin van Nanette verzuchtte dat ze niet kon slagen. Ze was in de binnenstad van Alkmaar al talloze winkels binnen geweest en had van alles aan gehad, maar niets paste. Er waren gewoon geen mooie jurken voor haar, met haar boven wijdte van 119 cm. Natuurlijk waren er wel stretch japonnetjes, maar dat was niet de gewenste uitstraling. Wat is wijsheid? En.. ping (er ging een lampje op) een herinnering aan de modeshow van Claudia Appel op het Lifestyle Event in Chateau Marquette, dat Nanette met haar collega en vriendin Angela in 2014 had georganiseerd. De ene mooie jurk na de andere werd toen geshowd. Wij gingen dus op weg naar Claudia.

Het was even wat gepuzzel om haar te vinden, want haar winkel is gevestigd in Bennebroek. Ze heeft een grote voorraad2015-06-20 22.14.52-aangepastVerkleind prachtige jurken van maat 38 tot voorbij maat 54. En als ze de goede maat niet heeft kan ze bestellen. Je wordt ontvangen met een kopje thee of koffie en de wensen worden rustig geïnventariseerd. Claudia importeert Franse, Italiaanse en Spaanse jurken en als de jurk niet precies past, dan kan ze vermaken, want ze is ook nog coupeuse! Oh ja, nog van belang om te weten is dat Claudia werkt op afspraak, ze neemt dus rustig de tijd voor je. We zijn zo voortreffelijk geslaagd! Dank je wel Claudia!Dokter de Vriesstraat 28 | 1654 JV | Benningbroek | 0620254604 | info@demooiejurk.nl | bezoek op afspraak

 

 

4 Replies to “Moeder van de Bruid/ Bruidegom oftewel galakleding!”

 1. Staat je goed, mijn dochter gaat over een paar weken trouwen, de laatste die het huis verlaat. Nog één keer iets uitzoeken speciaal voor haar mooiste dag. Blijft een mooi moment.

 2. Eerlijk gezegd ben ik ook nog steeds aan het zoeken voor een mooie outfit om te dragen tijdens het huwelijk van mijn dochter. Nu is deze pas in maart..maar toch. Mijn accessoires zoals een
  kettingset heb ik al wel in huis. En hier moet het bij passen want ik ben gek op deze stijl, beetje modern en apart! Dus iemand tips?

  Gr Lonneke

  • Hoi Lonneke,
   Waarschijnlijk kom je heel goed uit bij “de mooie jurk”! Succes en wat heerlijk dat je zo’n belangrijke bruiloft in het verschiet hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*